Tio de la Porra

Benvolguts pares i mares,

S’apropa la Fira i Festes de Gandia 2016 i com cada any els xiquets i xiquetes del col·legi Abecé esperen amb impaciència el so del tabal d’aquest mític personatge. Aquest any ens agradaria participar de la festa amb l’elaboració a casa d’un tabal utilitzant materials de reciclatge. Podeu trobar models a la pàgina web del centre.

El divendres dia 30 de setembre a les 9:50 h. farà la seua arribada al centre el Tio de la Porra. Enguany, els pares d’Infantil i de Primària podran accedir al centre per a gaudir de la festa amb els seus fills. Les portes del centre s’obriran a les 9:40h.

Recordeu que la imatge dels nostres alumnes és privada i que no està permés l’ús de la mateixa sense l’autorització paterna / materna. Preguem encaridament que s’abstinguen de fer fotografies dins del centre. Les classes començaran el dia 4 d’octubre, matí i vesprada.

Una salutació cordial. BONES FESTES!

img_1318 img_1319 img_1320 img_1321 img_1322 img_1323 img_1324